COMET - nagrada

 e - Twinning godišnja konferencija 2019. g.

 

Dječji vrtić Matije Gupca dobitnik je ovogodišnje nagrade COMET za predškolski odgoj u Hrvatskoj
7. studenoga, 2019. - Godišnja eTwinning konferencija pod nazivom eTwinning – za razvoj učitelja budućnosti održana je u Zagrebu u organizaciji Agencije za mobilnost i programe EU. Sudjelovalo je oko 200 odgojno-obrazovnih djelatnika, a prvi put konferencija je usmjerena na početnike u korištenju eTwinninga- online platforme za djelatnike u školama i vrtićima putem koje mogu surađivati, komunicirati, razvijati projekte, ali i vlastite digitalne kompetencije.
Dodijeljene su nacionalne COMET nagrade za najbolje eTwinning projekte za predškolski odgoj i obrazovanje, niže razrede osnovne škole, više razrede osnovne škole, strukovne srednje škole i gimnazije u Hrvatskoj.
Nagradu COMET osvojili su: Dječji vrtić Matije Gupca iz Zagreba za projekt Priče o Minibeasts, Osnovna škola Zlatar Bistrica za projekt Let's meet at the crossroads of Europe, Osnovna škola Otona Ivekovića iz Zagreba za projekt SWOT Scouts. Nagrađen je i projekt Statistika naša svagdašnja Srednje škole Markantuna de Dominisa s Raba te projekt Inspired by Nature Srednje škole Jure Kaštelan iz Omiša.
 

Ispiši stranicu