Obavijest o prijelazu u druge gradske vrtićeDječji vrtić  MATIJE GUPCA
 
 
 
OBAVIJEST
 
RODITELJIMA/SKRBNICIMA O MOGUĆNOSTI PRIJELAZA DJETETA/DJECE U DRUGI GRADSKI DJEČJI VRTIĆ
ZA PEDAGOŠKU GODINU 2023./2024.
 
 
            Roditelji/skrbnici koji imaju upisano dijete/djecu u Dječji vrtić MATIJE GUPCA, a ne odgovara im po mjestu stanovanja, imaju mogućnost prijelaza djeteta/djece u drugi odgovarajući gradski dječji vrtić.
 
Zainteresirani roditelji/skrbnici pisanu Zamolbu o potrebi prijelaza djeteta/ce u drugi gradski dječji vrtić trebaju predati u razdoblju od 20. do 24. ožujka 2023. godine u dječji vrtić koji dijete/djeca pohađa/ju.
 
            Komisija za upis djece u dječjem vrtiću rješavat će zamolbe roditelja/skrbnika u skladu s Pravilnikom o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga u Dječjem vrtiću MATIJE GUPCA i kriterijima za prednost pri upisu.
 
         Dječji vrtići izvijestit će roditelje/skrbnike o rezultatima postupka prijelaza djece u gradskim vrtićima 3. travnja 2023. godine.
 
Temeljem odobrenog prijelaza roditelji/skrbnici ispisat će dijete/djecu s 31. kolovozom 2023. godine iz sadašnjeg vrtića i upisati ih u odgovarajući dječji vrtić s početkom pedagoške godine 2023./2024., odnosno od 1. rujna 2023. godine.
                                                                  
        RAVNATELJICA
                                                                     Silvija Zlatar

Ispiši stranicu