e Twinning

 
Dječji vrtić Matije Gupca je dugogodišnji korisnik eTwinning portala.
2011. godine započeli smo našu priču prvim projektima, upoznavanjem s mogućnostima koje nam nudi eTwinning portal. Prve korake zajednički smo učili na radionicama naših vjernih eTwinning ambasadora šireći znanja na sve djelatnike u našoj ustanovi. Velik broj djelatnika 2014. godine odlazi na radionicu u organizaciji Agencije za mobilnost i EU programe „Prvi koraci s eTwinningom“.
Naše djelatnice prezentiraju svoja eTwinning iskustava na stručnom skupu Agencije za odgoj i obrazovanje. Iskusni Twinneri nastavljaju suradnju s mnogim školama diljem EU nižući projekte na platformi i van nje (KA1 i KA2 projekti), učeći na Learning eventima.
Naši eTwinning projekti su: Global Christmas Greetings, European Calendar, Celebrate with e-Twinning, Creativ&teaching methods, European Youth Murals, EL2EL, Learn&Play&Think outside the classroom, #eTwinclusion te Give a chance to the beast.
Više informacija o navedenim projektima možete dobiti na stranicama eTwinning portala https://www.etwinning.net/hr/pub/index.htm

Projektima “European Youth Murals” i „Early learn to learn environment” dodjeljena je oznaka kvalitete od naše nacionalne Agencije za mobilnost i programe EU.

     

     Dodatno priznanje za Europsku oznaku kvalitete, dobio je projekt European Youth Murals.
U nastojanju održavanja kvalitete i prepoznatljivosti naše ustanove prijavili smo se dobivanje oznake eTwinning škole,
koji se po prvi puta ove godine dodjeljuje školama diljem Europe.

Ispiši stranicu